Meer resultaten voor gehandicapten

 
gehandicapten
 
Stichting Gehandicapten Watersport Grou Markol.
Vaart Olm en Es Appelscha R.Tinga D.Frijling. Vaart: Rode KruisHein Sterk Klaas de Boer, Bartele Kramer. Stichting Gehandicapten Watersport Grou. De stichting Gehandicapten Watersport Grou stelt zich ten doel het, zonder winstoogmerk, bevorderen van watersportgebonden recreatie in Friesland voor mensen met een beperking.
Steeds meer verstandelijk gehandicapten? SCP.
De afgelopen jaren is de vraag naar zorg door verstandelijk gehandicapten sterk gegroeid. Het Sociaal en Cultureel Planbureau heeft, mede op verzoek van het ministerie van VWS, het aantal verstandelijk gehandicapten die zorg vragen in kaart gebracht. Dit rapport doet daar verslag van.
Nederland heeft te weinig oog voor mensen met handicap NRC.
Armoede onder gehandicapten is toegenomen, aldus een dinsdag verschenen rapport. Foto Roos Koole/ANP. Mensen met een handicap kunnen onvoldoende meedoen in de samenleving, terwijl zij daar wel alle recht toe hebben. Dat blijkt uit verschillende rapporten die dinsdag zijn verschenen.
Mindervaliden/gehandicapten LUMC.
Onderwijs en opleidingen. In het Leids Universitair Medisch Centrum LUMC houden wij er rekening mee als u slecht ter been bent. Er zijn speciale voorzieningen voor mindervaliden en gehancidapten. Mindervalide bezoekers en gehandicapten kunnen in en uitstappen op de keerlus bij de hoofdingang van het LUMC-hoofdgebouw.
Stichting geHandicapten Op Ski's' Handicap? Geen beperking!
Aanmelden voor proefles? Wanneer je een handicap hebt, is het vaak een hindernis om te leren skiën of snowboarden en naar de sneeuw bedekte hellingen Nederland indoor of het buitenland te gaan. Shos Stichting geHandicapten Op Ski's' en haar team vrijwilligers, allemaal ervaren en gedreven skiërs, denken hier anders over.
Gehandicapten ChristenUnie.nl.
Er komt een maatwerkprofiel in de zorg met bijbehorend budget waaruit zorg én ontwikkeling dan wel onderwijs betaald worden. Thomashuizen en vergelijkbare kleinschalige initiatieven passen niet altijd in wettelijke systemen en verdienen daarom bijzondere aandacht. Chronisch zieken en gehandicapten. Werken met een beperking.
Instelling voor verstandelijk gehandicapten.
Er wonen kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Wat is een instelling voor verstandelijk gehandicapten? Een instelling voor verstandelijk gehandicapten bestaat uit verschillende huizen of paviljoens waarin groepen bewoners wonen. Elke groep heeft een gemeenschappelijke woonkamer, een keuken, douches, toiletten en slaapkamers.
Parkeerkaart voor gehandicapten Gemeente Leiden.
Inwoners en ondernemers. Parkeerkaart voor gehandicapten. Heeft u een parkeerkaart voor gehandicapten? Dan mag u op een algemene gehandicaptenparkeerplaats parkeren. Ook mag u parkeren waar een parkeerverbod geldt. In Leiden mag u ook gratis op de meeste andere parkeerplaatsen staan.

Contacteer ons